Constructii

PARTENERIATE

“Parteneriatele intre oameni, intre companii, cu clientii si cu furnizorii
aduc valoare tuturor partilor implicate.” (Stanley Gault)

Din necesitatea de a raspunde complexitatii mediului de afaceri si a face fata provocarilor societatii, ne-am angajat in parteneriate, punand laolalta resursele fiecarei entitati, pentru a dezvolta actiuni durabile cu beneficii de ambele parti, pe principiul win-win, pentru a oferi solutii optimizate ce acopera toate fazele unui proiect, respectand specificatiile legate de durata de executie, buget, calitate si sustenabilitate solicitate de beneficiari.

Consideram ca dezvoltarea de relatii pe termen lung atat cu partenerii, cat si cu clientii si furnizorii nostri, se bazeaza pe respect reciproc, etica in afaceri si incredere, valori la care aderam pe deplin.

FURNIZORI IMPORTANTI

Rezultatele foarte bune ale societatii noastre se datoreaza colaborarii cu o serie de furnizori, atent selectati si care ne garanteaza furnizarea de echipamente și produse corespunzătoare cerințelor clienților noștri, in conformitate cu cerintele actuale.

In cadrul proiectelor noastre utilizam produse si marci caracterizate de o calitate certificata, ale unor producatori si furnizori cunoscuti. Angajamentul  nostru fata de clienti este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime in a oferi proiecte care includ produse de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte.

CLIENTI IMPORTANTI

  1. persoane fizice, asociatii de proprietari
  2. persoane juridice din sectorul privat 
  3. persoane juridice din sectorul public

PORTOFOLIU

   • locuinte individuale si colective
   • cladiri de birouri
   • unitati de invatamant (sali de cursuri si conferinte, amfiteatre)
   • sali de spectacole
   • spitale, clinici, unitati de laborator
   • statii electrice
   • statii de cale ferata si transport urban